'Klein beginnetje' in strijd tegen degradatie: Fantastisch, genieten
"Niet naar anderen kijken, geen excuses zoeken"

'Klein beginnetje' in strijd tegen degradatie: "Fantastisch, genieten"

24-04-2015 19:24

Go Ahead Eagles staat zaterdag vol vertrouwen op het veld in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De club dankt dat aan de uitzege bij Feyenoord (0-1) van vorige week.

"Fantastisch, daar mocht van worden genoten", aldus interim-coach Dennis Demmers op de clubsite. "Maar ik zei meteen: dit is een klein beginnetje. Nu moeten we door."

Hij weet hoe het werkt in de voetballerij. "Die jongens hebben altijd werklust. Die willen, altijd. Maar als je zo'n serie nederlagen hebt, is het lastiger dan normaal om vertrouwen te houden. Nu hebben we die punten gepakt, dat scheelt enorm."

"Wij leven van wedstrijd naar wedstrijd, moeten gewoon elke week weer top presteren en kijken naar we wat zélf kunnen doen. Wij moeten alle energie die we hebben stoppen in de eigen ploeg en de eigen wedstrijden. Niet naar anderen kijken, geen excuses zoeken."

Jeffrey Rijsdijk en Alex Schalk ontbreken nog bij de nummer zeventien van de Eredivisie. Xandro Schenk is na hamstringproblemen wel weer van de partij. Wesley Verhoek heeft geen klachten meer na de bal die hij vorige week tegen zijn hoofd kreeg.