Oranje-international over United: Er gaan veel geruchten rond
Vlaar heeft nog niet met Van Gaal gesproken

Oranje-international over United: "Er gaan veel geruchten rond"

24-04-2015 20:28
1

Ron Vlaar wordt de laatste weken in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. De Oranje-international laat echter weten dat er nog geen contact is geweest met de Engelse topclub.

Vlaar beschikt bij Aston Villa over een aflopende verbintenis, waardoor hij aan het einde van het seizoen een interessante optie kan zijn voor United. De verdediger leest veel over de vermeende belangstelling van The Mancunians, maar meldt dat hij nog niet heeft gesproken met Louis van Gaal. "Er gaan veel geruchten rond, maar we hebben er nog nooit over gesproken. Er is nooit contact geweest en ik hou me daar nu niet mee bezig. Ik wil voetballen, ik ben nu fit", vertelt hij aan FOX Sports.

Vlaar is bekend met de werkwijze van Van Gaal, met wie hij een succesvol WK achter de rug heeft met het Nederlands elftal. "Hij verwacht dat iedereen z'n beste beentje voor zet. Hij eist altijd het maximale. Dat is hoe hij is en hoe hij werkt. Bij Oranje pakte dat heel goed voor ons uit", aldus de oud-speler van AZ en Feyenoord.