Depay staat voor lastige keuze: Daar ga je naar handelen
PSV'er naar Engeland of Frankrijk?

Depay staat voor lastige keuze: "Daar ga je naar handelen"

25-04-2015 07:33
2

Voordat Memphis Depay neerstrijkt bij zijn volgende club, maakt hij letterlijk een rondje langs de velden. Bij Paris Saint-Germain en Liverpool heeft de PSV'er reeds gesprekken gehad en ook de interesse van Manchester United is serieus.

Boudewijn Zenden vindt dat Depay verstandig bezig is. "Het is heel belangrijk om goed te kijken wat het beste bij je past. Het sportieve moet voorop staan als dit soort clubs zich melden. Bij al deze clubs zijn de financiën goed. Het gaat erom wat precies de plannen zijn die een club en vooral ook een trainer met je hebben", zegt de oud-speler in De Telegraaf.

Zelf moest Zenden ooit kiezen tussen FC Barcelona en Internazionale. "Ik ben altijd blij geweest dat ik voor FC Barcelona heb gekozen en niet voor Inter, omdat bij die club altijd onrust was en er veel wisselingen van trainers waren", besluit Zenden, die wordt aangevuld door trainer Phillip Cocu. "Als speler krijg je een bepaald gevoel en daar ga je naar handelen. Uiteindelijk is dat het belangrijkste."