El Ghazi praat met Kishna: Het spreekt voor zich dat ik wil dat hij blijft
El Ghazi hoeft kar nog niet te trekken

El Ghazi praat met Kishna: "Het spreekt voor zich dat ik wil dat hij blijft"

25-04-2015 09:03
2

Anwar El Ghazi vindt niet dat hij volgend seizoen een van de spelers moet gaan worden die de kar trekt. De aanvaller van Ajax wil zichzelf niet onder druk zetten.

"Ik ga niet zeggen dat ik een belangrijke speler moet worden en het team op sleeptouw moet nemen. Mensen mogen meer van mij verwachten, maar als ik mezelf onder druk zet, gaat het helemaal mis. Ik heb nog jaren te gaan", reageert de vleugelspeler tegenover NU.nl.

El Ghazi ziet liever dat een van de routiniers dat doet. "Als jonge speler is het wel fijn om ervaren spelers om me heen te hebben. We hebben een jong elftal en misschien is het nodig om wat ervaring te halen. Van Rhijn en Schöne zijn bijvoorbeeld al spelers die dat hebben, maar er is plaats voor nog meer."

"Volgend jaar zijn we ook meer op elkaar ingespeeld en we hebben al zo'n talentvol team. Het kan alleen maar beter gaan", aldus El Ghazi, die Ricardo Kishna graag binnenboord houdt. "Ik heb het er vaak met hem over, we zijn heel goede vrienden. Het spreekt voor zich dat ik wil dat hij blijft, maar het is zijn carrière. Hij moet het zelf weten."