Akkoord met De Jong ontbreekt nog: De club heeft zich gemeld

Akkoord met De Jong ontbreekt nog: "De club heeft zich gemeld"

25-04-2015 09:30

Het is allesbehalve zeker dat Jean-Paul de Jong volgend seizoen bij FC Utrecht de rechterhand wordt van Erik ten Haag. Nu staat De Jong nog als eindverantwoordelijke voor de groep bij FC Eindhoven.

"Het is zo dat FC Utrecht zich gemeld heeft bij de club, daar is overeenstemming over een transfersom. Na deze overeenkomst die zij samen hebben, krijg ik nu de kans om gesprekken aan te gaan en die gesprekken lopen nu", citeert NUsport de keuzeheer van FOX Sports.

Wedden

Meer odds

"In die gesprekken hebben we nog een aantal punten met elkaar te bespreken en het kan zomaar zijn dat er volgende week nieuws is", vervolgt De Jong, die niet los wil laten of hij bij FC Utrecht de garantie krijgt om ooit hoofdtrainer te worden. "Dat is heel voorbarig om nu met elkaar te bespreken. Ik denk dat we daar later wel over naar buiten zullen treden hoe dat eruit komt te zien."

De Jong pakte vrijdagavond met FC Eindhoven de laatste periodetitel in de Jupiler League. Eerder diende de trainer al als stagiair in de technische staf van Ten Hag bij Go Ahead Eagles.