'Europese club wil Van der Vaart lokken met Champions League-voetbal'
'Schotten houden Nederlander in de gaten'

'Europese club wil Van der Vaart lokken met Champions League-voetbal'

25-04-2015 13:39
2

Rafael van der Vaart kan niet alleen buiten Europa zijn loopbaan een vervolg geven. Celtic hoopt de sterspeler van Hamburger SV namelijk te verleiden tot een overstap naar de Schotse Premier League.

Eerder zag de Nederlander een overgang naar Kansas City afketsen, maar desondanks zou er vanuit de Verenigde Staten nog wel belangstelling voor de middenvelder zijn. Celtic voegt de 32-jarige Nederlander eveneens graag aan de selectie toe, zo meldt Bild. De Schotten proberen Van der Vaart te overtuigen met het feit dat ze volgend seizoen uitkomen in de Champions League.

Wedden

Meer odds

Van der Vaart is bij HSV bezig aan zijn laatste wedstrijden voor de Bundesliga-club, die op punt van degraderen staat. Hamburger SV is de enige club in Duitsland die nog nooit uit de Bundesliga degradeerde, maar het staat op de laatste plek in de competitie. De achterstand op een veilige positie bedraagt vier punten. Zaterdag staat voor Van der Vaart het duel met Augsburg op het programma, waarin Van der Vaart in de basis zal starten.