'Reden achter nieuwe absentie van Zivkovic in wedstrijdselectie Ajax bekend'‏
'Opnieuw problemen voor Zivkovic'

'Reden achter nieuwe absentie van Zivkovic in wedstrijdselectie Ajax bekend'‏

25-04-2015 14:25
23

Een opvallende afwezige in de wedstrijdselectie van Ajax voor het competitieduel met PEC Zwolle is Richairo Zivkovic. De aanvaller zou vanwege disciplinaire redenen moeten achterblijven in Amsterdam.

Het management van de jonge aanvaller heeft de reden kenbaar gemaakt bij Ajax Showtime. Inmiddels zou de spits al wel een gesprek hebben gehad met hoofdtrainer Frank de Boer. In dat gesprek zou de lucht definitief geklaard zijn. Maar nog geen reden voor de eindverantwoordelijke om Zivkovic weer in genade aan te nemen.

De voorhoedespeler zal wel gewoon meetrainen met het eerste elftal en vanaf maandag weer volledig deel uitmaken van de selectie. Vanwege de blessure van Arek Milik was het voor Zivkovic juist belangrijk geweest om zijn kans te grijpen en te laten zien wat hij kan. Tot op heden speelde het talent zeven competitiewedstrijden voor de Amsterdammers, waarin Zivkovic één keer tot scoren kwam.

In de Jupiler League gaat het een stuk beter met de speler die afgelopen zomer overkwam van FC Groningen. Voor het beloftenelftal van Ajax scoorde Zivkovic al achttien doelpunten in 24 optredens.