Van Gaal gewaarschuwd: Die nederlaag op Old Trafford kwam best hard aan
"We treffen Manchester United op het moment dat ze hun beste voetbal spelen"

Van Gaal gewaarschuwd: "Die nederlaag op Old Trafford kwam best hard aan"

25-04-2015 14:57

Everton-trainer Roberto Martinez is van mening dat zijn spelers nog iets te bewijzen hebben tegen Manchester United. Zondag staan de twee ploegen tegenover elkaar in de Premier League. Eerder dit seizoen ging Everton met 2-1 onderuit op Old Trafford.

Tijdens die ontmoeting liet Leighton Baines het na om een strafschop te benutten. Daarnaast hield doelman David de Gea de thuisploeg enkele malen op de been. "Die nederlaag op Old Trafford kwam best hard aan, vooral vanwege de manier waarop we verloren. We hadden zeker meer verdiend en De Gea had twee wereldreddingen in huis", vertelt Martinez tegenover Sky Sports.

"We hebben dus het gevoel dat we nog iets recht te zetten hebben." Manchester United was in de Engelse competitie bezig aan een goede zegereeks, totdat het afgelopen weekend met 1-0 verloor van koploper Chelsea. Everton verkeert eveneens in vorm. In de laatste vijf wedstrijden werden maar liefst dertien punten gepakt.

"We treffen Manchester United op het moment dat ze hun beste voetbal spelen. Louis van Gaal is er duidelijk in geslaagd om zijn team te laten spelen zoals hij wil. Hij is iemand die zijn ploeg altijd dominant voetbal kan laten spelen en erg goed staan in de organisatie. We zullen dus goed voor de dag moeten komen."