Alles is aan ons zo goed als voorbij gegaan, voorbereiding niet door verstoord
"Waarom wij Heracles gaan verslaan? Omdat wij gewoon een beter team hebben dan Heracles"

"Alles is aan ons zo goed als voorbij gegaan, voorbereiding niet door verstoord"

25-04-2015 15:25

NAC was in aanloop naar de belangrijke wedstrijd tegen Heracles Almelo vooral in het nieuws vanwege het stadion en de problemen daarmee. Het doorgaan het duel stond zelfs even op losse schroeven. De spelers kregen er echter weinig van mee, het heeft dan ook geen invloed gehad op de voorbereiding op het degradatieduel.

"Alles is aan ons zo goed als voorbij gegaan. Onze voorbereiding naar Heracles is er niet door verstoord", zegt Marcellis in gesprek met BN DeStem. "We zijn 's ochtends ingelicht met de mededeling dat we er vanuit moeten gaan dat het door zou gaan. Wellicht met lege tribunes. Dat was alles."

Marcellis is er wel zeker van dat hij met NAC punten gaat pakken tegen de concurrent. "Waarom wij Heracles gaan verslaan? Omdat wij gewoon een beter team hebben dan Heracles. Daarom gaan wij winnen. Het is geen kwestie van een keuze hebben. Wij moeten winnen. Hoe dan ook. Dat is het enige dat telt Daar kan geen enkele verwarring over ontstaan."

NAC staat momenteel zestiende, met 28 punten uit 31 wedstrijden. Heracles staat momenteel op een veilige vijftiende plaats, met drie punten meer dan de Brabantse club. Het doelsaldo van de club uit Almelo is bovendien ook nog beter.