Ik wil komend seizoen voor een nog grotere club schitteren
"Ik speel voor het eerst voor een grote prijs"

"Ik wil komend seizoen voor een nog grotere club schitteren"

25-04-2015 16:48

Er was belangstelling van Feyenoord en ook zijn er clubs uit Engeland en Duitsland die informeren bij FC Groningen. Tjaronn Chery is 'hot', maar in aanloop naar het belangrijke slot van de competitie en de bekerfinale van volgende week laat hij zich niet gek maken.

"Gelukkig kan ik beide zaken goed scheiden", zegt Chery in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat laat ik ook wel zien, denk ik. Groningen staat op één. Ik wil met deze club volgende week de beker winnen en Europees voetbal halen. Ik speel voor het eerst voor een grote prijs. Het zou prachtig zijn om die wedstrijd te beslissingen."

"Het ging al lekker, maar sinds ik weer op 'tien' speel gaat het helemaal top", vervolgt Chery zijn verhaal. "Het is ook gewoon heerlijk om met jongens als Tibbling, Mahi en Rusnák te spelen. We hebben een prachtig team."

Voor het slot van het seizoen heeft Chery nog een aantal doelen. "In de competitie heb ik er nu dertien gescoord en vijf voorbereid. We hebben nog drie competitieduels en ik wil de vijftien goals halen. Of dat dan mijn laatste goals zullen zijn voor Groningen? Dat zou kunnen. Ik hoop komend seizoen voor een nog grotere club te schitteren, maar wil deze club wel met de beker verlaten."