Reporter uitgedaagd door 'manager bloemenstal': Zie dat jij zelfs trots bent
"Van het resultaat sta ik wel te balen"

Reporter uitgedaagd door 'manager bloemenstal': "Zie dat jij zelfs trots bent"

25-04-2015 21:57
2

Willem II krijgt al het hele seizoen veel complimenten. Punten blijven regelmatig achterwege, ondanks een goede seizoensstart. Jurgen Streppel, trainer van de Tilburgers, baalde na het 1-1 gelijkspel bij sc Heerenveen

"Van het resultaat sta ik wel te balen. Maar ik zie dat jij zelfs trots op mijn ploeg bent", daagt Streppel de dienstdoende verslaggever van FOX Sports uit. De reporter bekent 'onder de indruk' te zijn. Streppel: "Ik wist wel dat mijn elftal het kon. Complimenten krijgen we het hele jaar al. We kunnen een bloemenstal beginnen, die wordt maar groter en groter. Maar het gaat niet gepaard met het aantal punten."

"Normaal gesproken zeg je: door het hele jaar heen krijg je wat je verdient. Maar dat is bij ons niet zo, vind ik", meent Streppel. De coach: "We hadden tien punten meer moeten en kunnen hebben. Doelpunten maken blijkt echter het moeilijkste van het spel. Als je ziet wat voor kansen we krijgen... Door goed voetbal ook nog eens..." Door de puntendeling lijkt Willem II deelname aan de play-offs om een Europees ticket te kunnen vergeten. "Maar als Feyenoord wint van Groningen kan er nog van alles gebeuren", houdt Streppel de moed erin.