Koning van Almelo ook koning van weddenschappen: Nieuw tuinsetje, auto's...
"Het leek wel carnaval bij ons"

Koning van Almelo ook koning van weddenschappen: "Nieuw tuinsetje, auto's..."

25-04-2015 22:46

Als geboren Limburger weet Bryan Linssen wel hoe hij een feestje moet bouwen. Maar de succesvolle aanvaller van Heracles Almelo keek zaterdagavond na de cruciale zege bij NAC Breda (1-3) toch even op van alle taferelen in de catacomben.

"Het leek wel carnaval bij ons", grijnsde de 24-jarige speler, die met een doelpunt en twee assists een hoofdrol in Brabant vervulde. Mede dankzij de kostbare inbreng van Linssen hoeft Heracles niet meer te vrezen voor deelname aan de play-offs om promotie/degradatie.

"Daarom was de ontlading bij ons na afloop ook zo groot", legde de oud-voetballer van Fortuna Sittard, MVV en VVV-Venlo uit. "Het was echt een gekkenhuis in onze kleedkamer. Iedereen schreeuwde, danste en zong. Mooi om mee te maken."

Uitgerekend in de beslissende slotfase van het seizoen toont Linssen een blakende vorm. "Het gevoel bij mij is inderdaad goed, maar dat geldt eigenlijk voor het hele team. We hebben hier niet groots gespeeld, maar wel veel strijd geleverd. Met elkaar zijn we overeind gebleven."

Het bleek dat Linssen ook nog weddenschappen had afgesloten. "Aardig wat, ja. En het is goed uitgekomen. Ik heb een nieuw tuinsetje gehad, auto's..." Ploeggenoot Wout Weghorst: "Hij zit niet stil, hij is wel slim daarin."