Depay: Als het eenmaal waar blijkt, zou het fantastisch zijn, een droom
Depay staat voor mooie transfer

Depay: "Als het eenmaal waar blijkt, zou het fantastisch zijn, een droom"

26-04-2015 00:00
1

Memphis Depay staat op de rand van een transfer, althans zo leek het. De linksbuiten van PSV ontkende in gesprek met FOX Sports dat hij heeft gesproken met Manchester United. Paris Saint-Germain en Liverpool loeren op de achtergrond.

Depay is momenteel topscorer van de Eredivisie en heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld bij meerdere Europese topclubs. Door diverse media werd gemeld dat de gewilde buitenspeler al om tafel heeft gezeten met United. "Er is helemaal niks van waar", zegt Depay tegenover FOX. "Nee, ik heb geen gesprekken gehad." Wel met andere clubs? "Daar ga ik niet op in, ik wil er niks over kwijt. We zullen zien hoe het loopt. Ik weet zelf niks, dus ik heb niks te vertellen."

Heeft Depay een voorkeur? "Nee. En anders zou ik het ook niet zeggen. Natuurlijk kijk ik naar mooie competities. Het is altijd leuk als dat soort clubs geïnteresseerd zijn. Maar ik wil er niks over kwijt, dat zeg ik eerlijk tegen jullie. Uiteindelijk zullen we zien hoe het loopt." Er staat een interessante periode voor de deur. "Ik denk het ook, voor PSV ook." PSV kan flink wat geld beuren. "Als het waar is wat er allemaal in de media staat, wel ja. Elke dag is er weer wat nieuws, een leuke serie", lacht Depay. "Als het eenmaal waar blijkt te zijn, zou het fantastisch zijn, een droom. Ik denk dat iedereen dat wil."