Obstakel op de weg in aanloop naar eerste transfer Van Gaal: Er is 'zero contact'
"Media moeten voorzichtig zijn"

Obstakel op de weg in aanloop naar eerste transfer Van Gaal: "Er is 'zero contact'"

26-04-2015 00:15

Door de Britse pers wordt al maandenlang gespeculeerd over de aankopen van Manchester United. Ilkay Gundogan van Borussia Dortmund is één van de namen die op het lijstje van manager Louis van Gaal zou staan. Er was al sprake van een akkoord, ware het niet dat er een obstakel is.

Hans-Joachim Watzke, de directeur van de Duitsers, denkt niet dat er een transfer van circa dertig miljoen euro zit aan te komen. "Met Manchester United is er 'zero contact'", aldus Watzke in gesprek met Sky Germany. "Als Ilkay ons laat weten dat hij zijn contract dat loopt tot 2016 niet wil verlengen, gaan we om tafel om het te bespreken. Maar dat is vooralsnog niet gebeurd."

Wedden

Meer odds

"De media moeten dan ook voorzichtig zijn met dit soort berichten. Ik wil niet onbeleefd zijn, maar men kan niet zomaar op dit soort berichten duiken zoals is gebeurd", geeft Watzke de media een draai om de oren. Naast Gündogan verschijnen er ook bijzonder veel berichten over een aanstaande transfer van Memphis Depay naar United. De PSV'er ontkende dat hij al heeft gesproken met de Mancunians.