Tabloid meldt akkoord tussen PSV en Liverpool: 'Depay sprak juist met Liverpool'
Nieuwe aflevering van serie rondom Depay is uit...

Tabloid meldt akkoord tussen PSV en Liverpool: 'Depay sprak juist met Liverpool'

26-04-2015 00:44

De Engelse media raken maar niet uitgepraat over Memphis Depay. Een volgend gerucht doet nu de ronde. Depay gaf zaterdag aan dat hij niet met Manchester United heeft gesproken. Daily Express publiceerde eerder op de zaterdagavond al het 'nieuws' dat Liverpool de koploper is in de race om de handtekening van Depay.

The Reds zouden wél hebben gesproken met het management van de linksbuiten van PSV, in tegenstelling tot The Red Devils. Dat meldden de Engelse tabloids. Er zou zelfs al een akkoord liggen met PSV over een transfersom van 27,5 miljoen euro. Depay zou, zo meldt Daily Express, onder de indruk zijn van de plannen van Liverpool en een voorkeur voor de Premier League hebben. Zelf liet Depay zich niet uit over zijn voorkeur. Heeft hij die wel? "Nee. En anders zou ik het ook niet zeggen", aldus de speler eerder tegenover FOX Sports.

Wedden

Meer odds

De 21-jarige groeibriljant van PSV zou blij zijn met het feit dat Liverpool hem écht wil hebben. United heeft andere prioriteiten op de transfermarkt. Zo wil de club proberen Gareth Bale bij Real Madrid los te weken. Paris Saint-Germain aast, evenals Liverpool, op Depay en wil alle aanbiedingen overtreffen. Het lijkt er volgens het Engelse boulevardmedium op dat Liverpool de race om Depay aanvoert. Zoals de speler zelf al lachend aangaf: "Elke dag is er weer wat nieuws, een leuke serie."