Grote woede in Rotterdam na zege van 'PSV op halve kracht': Ongelofelijk dit
"We wisten de uitslag van NAC Breda, je weet dat je aan een punt genoeg hebt"

Grote woede in Rotterdam na zege van 'PSV op halve kracht': "Ongelofelijk dit"

26-04-2015 07:06

Excelsior leek zaterdagavond hard op weg naar directe handhaving in de Eredivisie. In de slotfase ging het echter nog mis tegen het tiental van PSV. De Eindhovenaren gingen er met een 2-3 zege vandoor, tot grote woede van Jeff Stans.

"Weer in de laatste minuut, tegen dit PSV", zegt Stans in gesprek met RTV Rijnmond. "Iedereen heeft kunnen zien dat zij op halve kracht speelden. Daar moeten wij van profiteren. We geven de doelpunten weer makkelijk weg, echt ongelofelijk. Die laatste in de laatste minuut kan niet. Vorige week was het domme pech, een ongelukkig moment, nu niet. Dit heeft met andere factoren te maken, de echte wil om te winnen."

"We wisten de uitslag van NAC Breda, je weet dat je aan een punt genoeg hebt", vervolgt Stans zijn verhaal. "Ongelofelijk dat dit kan op het eind. We kunnen nu niet zeggen dat het wel komt. Het lag voor het oprapen nu en we doen het niet. Dat is dubbel zuur."

Stans kon zijn woede ook duidelijk niet verbergen. "Ik hoop dat we de confrontatie morgen (zondag, red.) aan gaan. Het is allemaal leuk dit seizoen, een hechte groep en allemaal leuk en prima, maar we moeten ook keihard de waarheid zeggen tegen elkaar. Dit goed nabespreken en met een kritisch oog naar alles kijken. Dit mag niet."