Mokerslag doet niets met vertrouwen: We kunnen van AZ en Groningen winnen
"We hebben voldoende tijd om ons goed op die play-offs voor te bereiden"

Mokerslag doet niets met vertrouwen: "We kunnen van AZ en Groningen winnen"

26-04-2015 08:05
1

De 1-3 nederlaag tegen Heracles Almelo is bij iedereen binnen en rondom NAC Breda als een mokerslag aangekomen. Trainer Robert Maaskant was de enige die na afloop nog steeds met een rechte rug en vol vertrouwen stond. Hij blijft positief, ondanks het feit dat het ontlopen van de nacompetitie bijna niet meer mogelijk is.

"We kunnen nog steeds zes punten halen", citeert ANP Maaskant, die niets van zijn bluf verloren is. "Mijn ploeg is sterk genoeg om van AZ en FC Groningen te winnen. Zolang het in theorie mogelijk is, blijf ik erin geloven. Anders winnen we gewoon de nacompetitie."

"Als je naar onze cijfers kijkt, zie je waar het aan ligt", vervolgt Maaskant zijn verhaal na afloop van de nederlaag. "We hebben gewoon te weinig gescoord. Ook in deze wedstrijd hebben we weer veel te veel kansen laten liggen. We waren niet efficiënt genoeg daar waar Heracles in de eerste helft aan twee halve kansen genoeg had. Aan beide doelpunten gingen bij ons ook nog verdedigingsfouten vooraf."

"In de nacompetitie zal het allemaal beter moeten en beter gaan. We hebben voldoende tijd om ons goed op die play-offs voor te bereiden", aldus Maaskant.