Vejinovic zet streep door reis naar Rotterdam: Ik baal er wel van
"Die laatste twee duels zullen we ons weer op moeten richten"

Vejinovic zet streep door reis naar Rotterdam: "Ik baal er wel van"

26-04-2015 08:28

Vitesse had de hoop op plaats drie voor dit weekend nog niet opgegeven, maar na de nederlaag tegen ADO Den Haag ging er bij veel spelers toch een streep doorheen. Niet bij Marko Vejinovic, die blijft hoop houden.

"Feyenoord wint niet zomaar van FC Groningen. Dat moet ik nog zien", zegt Vejinovic in gesprek met De Telegraaf. Als de Rotterdammers zondagmiddag wel winnen in Groningen, is de derde plaats definitief van trainer Fred Rutten en zijn mannen. Bij een nederlaag wacht na de bekerfinale een wedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord.

Vejinovic, die in verband wordt gebracht met een transfer van Vitesse naar een grotere Nederlandse club, zal dat duel moeten missen. "Ik baal er wel van dat ik er in De Kuip niet bij ben. Dat zijn natuurlijk altijd mooie wedstrijden om te spelen."

Voor Vitesse kwam er met de nederlaag tegen ADO Den Haag een einde aan reeks van twaalf ongeslagen wedstrijden op rij. "Er waren zoveel dingen die niet goed gingen. We hebben niet ons vertrouwde spel gespeeld. Die laatste twee duels zullen we ons weer op moeten richten." Na het duel met Feyenoord wacht ook nog een wedstrijd tegen FC Utrecht, voor de play-offs van start gaan.