Opvallend gerucht in Turkije: Sneijder krijgt gezelschap van PSV-ster
PSV'er naar verluidt op het lijstje

Opvallend gerucht in Turkije: Sneijder krijgt gezelschap van PSV-ster

26-04-2015 14:58
7

Een opvallend gerucht in Turkije, zondagmiddag. Galatasaray is naar verluidt plannen aan het maken voor de verrassende komst van Luuk de Jong.

De Turkse topclub heeft volgens Milliyet bijna een akkoord bereikt met PSV over de transfersom van De Jong, die er bijna een jaar op heeft zitten in Eindhoven. Het contract van de spits loopt tot de zomer van 2019, waardoor Galatasaray met een flinke zak geld over de brug moet komen.

Wedden

Meer odds

Dat zou echter geen probleem zijn. Als het daadwerkelijk tot een transfer komt, dan krijgt Wesley Sneijder er een Nederlander bij in Istanbul. De komende dagen bekijkt Galatasaray of De Jong zelf ook openstaat voor een transfer.

De kans dat de spits van PSV naar Galatasaray vertrekt lijkt nihil. De Jong, dit seizoen goed voor negentien treffers, twee minder dan ploeggenoot en Eredivisie-topscorer Memphis Depay, wil in ieder geval nog een jaar in Eindhoven blijven. De laatste jaren liepen buitenlandse avonturen bij Borussia Mönchengladbach en Newcastle United op niets uit.