Chagrijnige Ajacied 'heeft er niet eens meer zin in': Word ik nog chagrijniger
"Helaas gaat het maar door"

Chagrijnige Ajacied 'heeft er niet eens meer zin in': "Word ik nog chagrijniger"

26-04-2015 19:08

Ajax steekt allesbehalve in een goede vorm en ook intern lijkt er wat onrust te ontstaan. Niet alleen in het technisch hart, maar ook in de spelersgroep. Jasper Cillessen, doelman van de Amsterdammers, was in ieder geval erg chagrijnig na het 1-1 gelijkspel tegen PEC Zwolle.

"Het lijkt me niet goed om nu niet chagrijnig te zijn. Ik word chagrijnig van de manier waarop wij spelen. Ik heb niet eens meer zin om nog op te noemen wat er allemaal fout gaat, daar word ik nog chagrijniger van", vertelt Cillessen openhartig in gesprek met AT5.

"Helaas gaat het maar door. Soms hoop je om mee naar voren te kunnen om wat te doen, maar dat gaat niet. Uiteindelijk wil ik graag een keer wedstrijden winnen. Ik speel liever slecht en dat ik dan een wedstrijd win, dus hier kun je niet zo veel mee", besluit de keeper.

De Ajax-selectie kreeg afgelopen week een flinke preek van Frank de Boer. De beelden daarvan stonden binnen no-time op internet. Ook na de puntendeling bij PEC deelde De Boer een sneer uit aan zijn team.