Feyenoord liep trainingsbeest mis: 'Niet bezig met Feyenoord dat belangstelling had'
"Ik ben denk ik een hele goede jongen"

Feyenoord liep trainingsbeest mis: 'Niet bezig met Feyenoord dat belangstelling had'

26-04-2015 19:17
1

Tjaronn Chery van FC Groningen ontkende zondag na de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (1-1) dat hij extra gemotiveerd was. "Ik heb gewoon mijn eigen ding gedaan", verzekerde de man van de gelijkmaker bij FOX Sports.

"Ik was alleen maar met de wedstrijd bezig en niet met Feyenoord dat in de winterstop belangstelling voor mij had. Natuurlijk was het wel lekker dat ik uit die vrije trap tot scoren kwam", benadrukte de middenvelder. Volgens Chery, die van grote afstand doel trof met een wegdraaiend schot, kwam zijn veertiende competitietreffer niet geheel toevallig tot stand. "Ik train veel op vrije trappen. Ja, ik probeer daarbij Ronaldo een beetje na te doen", doelde hij op de trefzekere sterspeler van Real Madrid. "Het is mooi om die bal erin te zien vliegen, zeker als je er speciaal op oefent."

Chery oefent op nog veel meer. "Ik ben denk ik een hele goede jongen, ook voor mijn teamgenoten. Ik help de jonge jongens graag, en ik ben altijd voor mezelf bezig: in de gym en buiten het veld", geeft hij aan tegenover NOS. "Vorig jaar was ik ook goed bezig, maar dit jaar zie je wel dat ik met mijn doelpunten en assists belangrijk ben voor het team", weet Chery, die komende week, in de aanloop naar de bekerfinale zondag tegen PEC Zwolle, nog een aantal extra trainingsuren gaat maken. "En dan de winnende treffer maken in De Kuip, wat zou dat mooi zijn."