Opmerkelijk besluit bij Milan: 'gevangenisstraf' voor De Jong en Van Ginkel
"De duur van dit trainingskamp is nog niet vastgesteld"

Opmerkelijk besluit bij Milan: 'gevangenisstraf' voor De Jong en Van Ginkel

26-04-2015 21:19
8

Een opmerkelijk besluit bij AC Milan dit weekend. Nigel de Jong en Marco van Ginkel dienen voorlopig al hun vrije tijd op het trainingscomplex door te brengen.

Coach Filippo Inzaghi heeft zijn gehele selectie voor onbepaalde tijd teruggeroepen om gezamenlijk tot bezinning te komen. De oud-speler deed dat zaterdag na de nederlaag van 2-1 bij Udinese.

De duurbetaalde voetballers mochten zondag na de uitlooptraining nog wel even naar huis om wat spullen te pakken en hun familie en vrienden gedag te zeggen, maar moesten zich in de loop van de avond weer melden voor de noodzakelijke teambuilding op Milanello.

"De duur van dit trainingskamp is nog niet vastgesteld. Het einde kan op 3 mei zijn, maar ook op 10, 17, 24 of 31 mei. Dat hangt van af van de beslissing van de coach, die op basis van inzet en prestaties zal oordelen", liet de clubleiding op de website weten.

AC Milan, zevenvoudig Europees kampioen, staat na de negende competitienederlaag op de tiende plaats en dreigt voor de tweede keer op rij Europees voetbal mis te lopen.