Eerlijkheid bij Ajax: Natuurlijk is het frustrerend, want ik wil altijd spelen
"Viktor was zo goed de laatste trainingen, dus ik kon weinig tegen hem zeggen"

Eerlijkheid bij Ajax: "Natuurlijk is het frustrerend, want ik wil altijd spelen"

26-04-2015 21:33

Kolbeinn Sigthórsson heeft het al vaak moeten ontgelden bij Ajax, maar in één van zijn allerlaatste optredens voor de Amsterdammers was de spits toch doorslaggevend. Met een doelpunt vlak voor tijd bezorgde de spits zijn club een punt tegen PEC Zwolle (1-1).

Sigthórsson maakte zijn doelpunt als invaller, nadat hij van Frank de Boer te horen had gekregen dat Viktor Fischer in de spits zou beginnen. "Natuurlijk is het frustrerend want ik wil altijd spelen, maar ik moet ook eerlijk zijn en in de laatste wedstrijden heb ik niet goed gespeeld", zegt de IJslander in gesprek met FOX Sports. Tips heeft hij zijn concurrent niet gegeven. "Viktor was zo goed de laatste trainingen, dus ik kon weinig tegen hem zeggen."

Natuurlijk baalt Sigthórsson van zijn reserverol. "Dat is zeker moeilijk, maar ik sta altijd klaar om in te vallen en klaag niet over mijn situatie. Ik was niet in goede doen de laatste tijd maar ben wel blij dat ik uiteindelijk toch nog de 1-1 weet te scoren", aldus Siggie, die na dit seizoen waarschijnlijk uit Amsterdam vertrekt.