PSV kijkt nog altijd rond in Rotterdam: 'De interesse is er nog steeds'
Coutinho naar PSV?

PSV kijkt nog altijd rond in Rotterdam: 'De interesse is er nog steeds'

27-04-2015 08:35

Gino Coutinho houdt vast aan de gedachte dat hij na dit seizoen wel eens het shirt van PSV kan dragen. De club uit Eindhoven heeft de doelman van Excelsior namelijk nog altijd op een lijstje met namen staan.

"PSV is nog steeds geïnteresseerd", erkent hij in De Telegraaf. "PSV heeft afgelopen winterstop geprobeerd me voor anderhalf jaar te contracteren, omdat ze drie Eredivisie-waardige keepers wilden. Excelsior blokkeerde de overgang, maar PSV gaf aan terug te komen."

Het verhaal kreeg inderdaad een vervolg. "Nadien is er contact tussen de club en mijn zaakwaarnemer Frank Schouten geweest. De interesse speelt nog steeds en volgens mij is er een afspraak gemaakt om na het seizoen te praten", aldus Coutinho, die in het seizoen 2000/2001 vier wedstrijden voor PSV speelde en in Eindhoven zijn eerste minuten in het betaalde voetbal maakte. Na dit seizoen is hij transfervrij.

De sluitpost van de Rotterdamse eredivisionist is echter geen eerste keus. Volgens De Telegraaf wil PSV immers Luuk Koopmans van FC Oss als derde doelman. PSV zou op hem al een ton hebben geboden.