Clubs uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland melden zich in Tilburg
Messaoud denkt aan tweede niveau in topland: "Zo reëel moet ik zijn"

Clubs uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland melden zich in Tilburg

27-04-2015 10:00

Ali Messaoud staat in de belangstelling van verschillende clubs uit het buitenland. De middenvelder van Willem II kan na deze zomer een mooie transfer maken. Willem II heeft daar niets aan, de 24-jarige Messaoud is in het bezit van een aflopend contract.

Clubs uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland hebben geïnformeerd naar de diensten van Messaoud, meldt De Telegraaf. Hij heeft het momenteel goed naar zijn zin in Tilburg, maar de Brabantse club heeft niet de middelen om hem langer te behouden. De optie in zijn aflopende contract werd om die reden ook niet gelicht.

Messaoud, voormalig talent van AZ, hoopt zelf op een mooi avontuur. Daarbij voelt hij zich niet te groot voor het tweede niveau van Duitsland of Engeland. "Een club in de Tweede Bundesliga of het Championship bijvoorbeeld, zou voor mij ook een heel mooie stap zijn. Zo reëel moet ik zijn. Ik ben net 24 jaar, dus er zijn genoeg groeimogelijkheden."

Messaoud was dit seizoen in 26 competitiewedstrijden goed voor vijf treffers en vijf assists in het shirt van Willem II. Mede door zijn inbreng staan de Tricolores momenteel tiende in de Eredivisie.