FC Utrecht-parel moet wennen: Ben het nog niet gewend om op televisie te komen
"Ik besefte eigenlijk niet meteen dat het zo'n mooie bal was"

FC Utrecht-parel moet wennen: "Ben het nog niet gewend om op televisie te komen"

27-04-2015 11:30
1

Bart Ramselaar is voor FC Utrecht-fans de nieuwe parel. De achttienjarige aanvallende middenvelder speelde afgelopen weekend erg goed tijdens de 0-2 zege op bezoek bij Go Ahead Eagles. Hij was betrokken bij beide doelpunten. Hij speelt als een speler met veel ervaring, toch moet hij nog erg veel wennen.

"Dit was pas mijn tweede wedstrijd vanaf het begin, dus ik ben het nog niet gewend om op televisie te komen", zei de jongeling in gesprek met De Telegraaf.

Met een mooie dribbel stond Ramselaar aan de basis van de 0-1 van Sébastien Haller, die zijn eerste goal van de middag maakte op aangeven van Yassin Ayoub. Het tweede doelpunt van de Fransman werd wel gemaakt op aangeven van Ramselaar. "Die pass kwam precies zo uit zoals ik hem in gedachten had. Ik besefte eigenlijk niet meteen dat het zo'n mooie bal was, dus ik ga er bij de samenvatting goed voor zitten."

Ramselaar maakte zijn debuut tijdens het 0-0 gelijkspel van FC Utrecht tegen Feyenoord, hij kreeg toen drie minuten speeltijd. Tegen FC Twente begon hij een week geleden voor het eerst in de basis, afgelopen weekend stond hij weer in de basiself. Tijdens de twee gewonnen wedstrijden werd hij een kleine twintig minuten voor tijd naar de kant gehaald.