Liverpool-trainer gaat niet in op belangstelling voor 'erg getalenteerde' Depay
"Het is duidelijk dat we dreiging voor het doel nodig hebben"

Liverpool-trainer gaat niet in op belangstelling voor 'erg getalenteerde' Depay

27-04-2015 11:43

Memphis Depay staat op het verlanglijstje van Liverpool, trainer Brendan Rodgers wil echter niet ingaan op de verhalen rondom zijn club en de Nederlandse buitenspeler. Of de huidige topscorer van de Eredivisie echt in de belangstelling staat van Liverpool blijft de vraag.

"Ik kan het bevestigen noch ontkennen", zei Rodgers in gesprek met Sky Sports over de geruchten rondom Depay en een overstap naar Liverpool. Eén ding wilde de oefenmeester wel bevestigen, hij is gecharmeerd van de PSV-aanvaller. "Die jongen is een erg getalenteerde speler."

Depay wordt al enige tijd in verband gebracht met Liverpool, die club heeft volgens Rodgers echter een grote lijst met mogelijke versterkingen voor de voorhoede. "Er worden er veel bekeken en uiteindelijk is het aan de club om te kijken of sommigen betaalbaar en beschikbaar zijn. Het is duidelijk dat we dreiging voor het doel nodig hebben."

"We hebben vastgesteld dat het aantrekken van een aanvaller de prioriteit heeft, maar we zullen eerst moeten kijken wat er mogelijk is", aldus Rodgers. Depay staat bij PSV nog onder contract tot medio 2018, de Brabantse club wil minimaal 25 miljoen euro hebben voor de international, die naast Liverpool ook in de belangstelling zou staan van Manchester United en Paris Saint-Germain.