Zaakwaarnemer assistkoning Bundesliga voert gesprekken met Paris Saint-Germain
"Zij hebben de mogelijkheden om hem aan te trekken"

Zaakwaarnemer assistkoning Bundesliga voert gesprekken met Paris Saint-Germain

27-04-2015 12:27

De zaakwaarnemer van Kevin De Bruyne is in gesprek met Paris Saint-Germain om te praten over een transfer. De middenvelder is bezig aan een indrukwekkend seizoen bij VfL Wolfsburg. In de Bundesliga heeft hij momenteel de meeste assists (18) achter zijn naam staan.

Mede dankzij de kwaliteiten van De Bruyne heeft Wolfsburg beslag gelegd op een plek die recht geeft op deelname aan de Champions League volgend seizoen. Afgelopen zomer kwam de Belgisch international over van Chelsea, waar hij het seizoen ervoor nog op huurbasis voor Werder Bremen had gespeeld. Desondanks wist hij in Londen José Mourinho niet te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Wedden

Meer odds

De Belg beschikt bij Wolfsburg over een contract tot de zomer van 2019. De afgelopen weken is het talent met meerdere Europese topclubs in verband gebracht. Ook een terugkeer naar Chelsea zou niet uitgesloten zijn. "We hebben een ontmoeting gehad met PSG en over De Bruyne gesproken", verklapt de belangenbehartiger aan TF1.

"Zij hebben de mogelijkheden om hem aan te trekken. Het is een club met ambitie en heeft een directie met een gezonde kijk op de voetbalwereld. Het is zeker een club die bij De Bruyne zou passen." Eerder maakte de zaakwaarnemer al bekend dat hij ook gesprekken heeft gevoerd met Manchester City.