Van Geel: 'Niet vanuit financieel oogpunt, want wij begroten nooit Europees voetbal'
"Dat is logisch en noodzakelijk"

Van Geel: 'Niet vanuit financieel oogpunt, want wij begroten nooit Europees voetbal'

27-04-2015 13:00
2

Feyenoord is al druk bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Volgens technisch directeur Martin van Geel is dat vrij logisch, hoewel het seizoen nog lopende is en de derde stek nog niet definitief veilig gesteld is.

"De focus van het team moet natuurlijk volledig op de nog resterende belangrijke wedstrijden liggen", vertelt het bestuurslid aan Metro. "Dat is gezien het belang van het halen van de derde plaats helder en binnen Feyenoord zullen we alles doen om te zorgen dat staf en selectie zich ook optimaal kunnen voorbereiden op beide duels. Tegelijkertijd zie je, zoals altijd in deze fase van het seizoen en net zoals bij alle clubs, dat binnen Feyenoord ook al wordt geanticipeerd op en nagedacht over de volgende voetbaljaargang."

"Dat is logisch en noodzakelijk, maar als Fred Rutten bij ons aangeeft daar op een bepaalde manier toch hinder van te ondervinden, zullen we van de week bekijken hoe we die kunnen minimaliseren of wegnemen", reageert Van Geel. "Het belang van het halen van Europees voetbal is immers groot. Niet eens perse vanuit financieel oogpunt, want wij begroten nooit Europees voetbal, maar vooral voor de doorontwikkeling van onze jonge selectie en ons imago."