Tadic teleurgesteld in gedeelte aanhang: 'Sommige fans weten of beseffen dat niet'
"Het was heel mooi om terug te zijn"

Tadic teleurgesteld in gedeelte aanhang: 'Sommige fans weten of beseffen dat niet'

27-04-2015 13:16
3

Dusan Tadic baalt van de slechte situatie bij FC Twente. Afgelopen zondag nam de Serviër officieel afscheid van de supporters van de Eredivisie-club. Afgelopen zomer besloot de vleugelaanvaller over te stappen naar het Southampton van Ronald Koeman.

"Het was heel mooi om terug te zijn. Om de geweldige fans, het geweldige stadion en de geweldige sfeer weer mee te maken, ook al is het normaal gesproken beter dan de situatie nu", vertelt de aanvaller aan FOX Sports. "Ik volg FC Twente nog steeds. Ik heb veel contact met sommige spelers en coaches. Ik vind het niet leuk om te zien hoe de situatie nu is. Ik hoop dat iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt de club wil helpen."

Tadic zag ook dat de fans spandoeken in het stadion hadden opgehangen die gericht waren aan het adres van hoofdtrainer Alfred Schreuder en zijn assistenten. "Ik ben eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld. Ik hou van de supporters, maar ook van Alfred Schreuder en de andere coaches. Ik ken ze goed en ik weet dat ze mij echt beter hebben gemaakt. Ze willen elke speler echt beter maken en werken daar elke dag heel hard voor."

"Sommige supporters weten of beseffen dat niet, maar neem van mij aan dat dat echt zo is. FC Twente zit nu niet in een goede situatie, maar de supporters moeten de technische staf steunen, want zij verdienen dat en kunnen het. En dan komt het uiteindelijk goed en wordt FC Twente weer beter."