'Grote hit' mogelijk niet langer bij PSV: Positieve verhalen over hem gehoord
"Hij wil meedenken in het sportieve belang van een speler"

'Grote hit' mogelijk niet langer bij PSV: "Positieve verhalen over hem gehoord"

27-04-2015 16:45
8

Het is de vraag of PSV ook aankomend seizoen over huurling Karim Rekik kan beschikken. De verdediger staat namelijk onder contract bij Manchester City, dat Rekik waarschijnlijk opnieuw gaat verhuren.

De kersverse kampioen, dankzij zijn optreden tijdens het kampioensfeest van PSV inmiddels wereldwijd een grote hit, staat bij The Citizens tot medio 2016 onder contract. City wil graag verlengen, maar werkt mogelijk niet mee aan een nieuwe huurperiode bij PSV. Dat terwijl Rekik een extra jaar in Eindhoven wel ziet zitten. "Ze verhuren me liever aan een club in een ander land", laat Rekik desgevraagd weten in gesprek met NU.nl.

Wedden

Meer odds

"Ik heb positieve verhalen over technisch directeur Txiki Begiristain gehoord. Hij wil meedenken in het sportieve belang van een speler", blijft de twintigjarige verdediger positief. Zowel City als PSV, dat Rekik graag nog een jaar wil huren, heeft duidelijk gemaakt wat zij met Rekik willen. "Voor mij persoonlijk is het belangrijkste dat ik speeltijd krijg, me kan blijven ontwikkelen en prijzen kan winnen. En zoals ik zei, ik heb goede hoop dat City wil meedenken in dat belang."