Snelle verkopen van toptalenten uit Eredivisie op komst: Al veel interesse
Niet zomaar een 'ja' op elke aanbieding

Snelle verkopen van toptalenten uit Eredivisie op komst: "Al veel interesse"

27-04-2015 17:25

Jesus Corona en Renato Tapia zijn twee van de briljantjes die FC Twente rijk is. Het is goed mogelijk dat beide spelers na dit seizoen niet meer in Enschede te bewonderen zijn in het shirt van Twente.

De Tukkers moeten vanwege de zware financiële problemen namelijk gedwongen spelers verkopen. Inmiddels is er al vraag naar enkele Twente-spelers. "Het is pas april, maar we merken dat er met name uit Duitsland en Engeland al veel interesse is", vertelt Gerald van den Belt, directeur van Twente, tegenover De Telegraaf.

Twente hoopt dat sterspelers nog wel de nodige centen opbrengen. Onder meer Tapia en Corona staan dus op de radar bij enkele clubs. "Ze moeten alleen niet denken we bij een bepaald bedrag al heel snel 'ja' zeggen", wijst Van den Belt naar geïnteresseerde partijen. Inmiddels heeft Twente een plan ingediend bij de KNVB, dat nog moet worden goedgekeurd door de licentiecommissie. Daarin staat dat Twente aankomende zomer graag transfervrije spelers wil halen om de selectie te versterken.