'Engelse en Turkse interesse in uitblinkende en door Ajax afgeteste aanvaller'
Nieuwe transfer van aanvaller al aanstaande?

'Engelse en Turkse interesse in uitblinkende en door Ajax afgeteste aanvaller'

27-04-2015 17:49
5

Daddy Moses, de voormalige proefspeler van Ajax, maakte na de winterstop een geweldige indruk in dienst van AA Gent. De Belgen namen hem over van AS Trencin uit Slowakije en kunnen nu een veelvoud voor de 'nieuwe Cristiano Ronaldo' vangen.

Moses wordt door het boulevardmedium Milliyet namelijk gelinkt aan Liverpool, dat graag scorend vermogen wil inkopen. Moses heeft al bewezen over het nodige scorend vermogen te beschikken en zou volgens het 'medium' dan ook een goede versterking zijn voor The Reds. Gent vertelde eerder dat het concrete aanbiedingen heeft ontvangen voor de speler.

Inmiddels wordt de Nigeriaanse aanvaller al vergeleken met Ronaldo. De negentienjarige Moses heeft de clubs naar verluidt voor het uitkiezen, want naast Liverpool azen ook Tottenham Hotspur en Fenerbahçe op de jongeling. Enkele maanden terug zouden Ajax en sc Heerenveen nog in de race zijn voor de handtekening van Moses. De aanvaller koos uiteindelijk voor een redelijk verrassende overstap naar het Belgische Gent.