Transfer 'man van 280 miljoen' mogelijk: Overwegen andere oorden op te zoeken
"In Spanje of Duitsland is er voor hem bij de echte topclubs zeker nog plaats"

Transfer 'man van 280 miljoen' mogelijk: "Overwegen andere oorden op te zoeken"

27-04-2015 18:44
7

José Mourinho lijkt Eden Hazard onder geen beding te willen verkopen en hing de Belgische superster al een prijskaartje van liefst 280 miljoen euro om de nek. Als de aanvaller twijfelt, adviseert Marc Degryse hem toch te verkassen. 

Degryse, een analist, voormalig international én oud-speler van PSV, denkt dat Chelsea niet het eindstation is voor Hazard. "Mourinho heeft meer dan gelijk als hij stelt dat Hazard bij de top-drie behoort van de beste spelers ter wereld. Alleen zou hij met Chelsea toch ook eens een halve finale of een finale van de Champions League moeten spelen én bij de Rode Duivels nog beslissender worden", verklaart Degryse aan Sporting Telenet.

"Als Chelsea niet attractiever gaat spelen of te weinig versterking haalt, moet hij misschien toch overwegen andere oorden op te zoeken. In Spanje of Duitsland is er voor hem bij de echte topclubs zeker nog plaats. Los daarvan vind ik dat Hazard in potentie de beste Belgische speler ooit is. Courtois is ook absolute wereldtop, maar als keeper vind ik dat toch net iets minder indrukwekkend", besluit Degryse.