Ajax heeft kans op terugkeer voormalig sterspeler: Daar denk ik wel over na
"Waar, dat is voor mij ook nog een verrassing"

Ajax heeft kans op terugkeer voormalig sterspeler: "Daar denk ik wel over na"

27-04-2015 19:06
17

Rafael van der Vaart hoopt nog steeds dat hij zijn kunsten mag gaan vertonen in één van de grote Europese competities. De aanvallende middenvelder heeft bij Hamburger SV een aflopend contract en hoopt een mooie, nieuwe club te vinden.

"Er is een tijd van komen en gaan. De laatste twee jaar zijn heel zwaar geweest door het vechten tegen degradatie. Ik ben toe aan een andere uitdaging. Ik voel me top en kan nog op topniveau mee. Ik ben nog steeds een topvoetballer", aldus de speler tegenover FOX Sports. "Het liefst wil ik naar een topcompetitie. Als die niet komt, ga ik naar andere dingen kijken."

Wedden

Meer odds

"Ajax? Daar denk wel over na. Maar ik ben al een keer teruggekeerd naar een oude club van me (HSV, red.) en dat is niet zo goed bevallen. Bovendien wil ik nog een paar jaar in het buitenland spelen. Waar, dat is voor mij ook nog een verrassing", vervolgt Van der Vaart. "Niet in de Bundesliga. Die mogelijkheid acht ik niet groot. Ik ben nu vooral bezig met HSV er in te houden. Ik kan nu nog niet zeggen: het gaat die of die kant op met een transfer."