Noodkreet van supporters over volgend trainersontslag: Dat is weer niet gelukt
"Dat vinden wij zeer te betreuren"

Noodkreet van supporters over volgend trainersontslag: "Dat is weer niet gelukt"

27-04-2015 19:33
4

Alfred Schreuder, de geplaagde trainer van FC Twente, hoeft ondanks aantijgingen van de Twente-supporters niet te vrezen voor zijn ontslag. Dat laat voorzitter Aldo van der Laan van de Tukkers desgevraagd weten. Schreuder zelf is ook niet van plan om op te stappen.

Tijdens het duel tussen Twente en AZ (0-2) nederlaag maakten fans middels spandoeken kenbaar dat zij Schreuder en diens technische staf liever kwijt dan rijk zijn. "We hebben voor de tijd bij de supporters aangegeven dat we deze acties niet wilden. We willen rust rond de club, dat is weer niet gelukt en dat vinden wij zeer te betreuren", aldus Van der Laan op de clubsite van Twente.

"Dit seizoen is over en we kijken naar komend seizoen, dan hopen we de boel weer op het rechte spoor te krijgen. We moeten doorgaan met datgene wat we doen. We hebben al meerdere keren gezegd dat we na het seizoen gaan evalueren, zoals altijd. Dan kijken we vooruit naar het komende seizoen. Wij staan nog steeds achter de trainer. Wij staan op dit moment achter onze mensen en zijn loyaal aan onze mensen", vervolgde de preses.

In De Telegraaf benadrukte de voorzitter dat: "Ik ga ervan uit dat Alfred ook volgend seizoen voor de groep staat. We evalueren na elk jaar. Daar moeten mensen verder niets achter zoeken. Alfred heeft niet voor niets een doorlopend contract. In principe gaan we het gesprek ook op die manier in."