'Nieuwe Messi' te koop voor vijftig miljoen: En hoeveel betaal je nu voor Messi?
"Hij heeft zelf wat twijfels, omdat er al zoveel goede spelers daar spelen"

'Nieuwe Messi' te koop voor vijftig miljoen: "En hoeveel betaal je nu voor Messi?"

27-04-2015 20:01
1

Paulo Dybala is één van de meeste gewilde spelers in Europa. De 21-jarige sterspeler van Palermo moet echter een flinke transfersom opleveren, zo vertelt Maurizio Zamparini, eigenaar van Palermo.

Hij wil minimaal veertig miljoen vangen voor Dybala, maar als Paris Saint-Germain zich meldt in Italië, vraagt Zamparini naar eigen zeggen vijftig miljoen euro. De eigenaar heeft al aangegeven dat hij Dybala aankomende zomer gaat verkopen. Juventus, Internazionale, Arsenal, Chelsea en Manchester United zitten - naast PSG - achter de Argentijn aan. Zamparini: "Ik heb contact met de zaakwaarnemers van de speler en met PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaifi."

"Ik wil veertig miljoen voor hem, maar vraag Nasser om vijftig miljoen", liet Zamparini aan Telefoot weten. "Voor PSG zou hij een goede investering zijn. Dybala is voor mij de nieuwe Messi. En hoeveel betaal je op dit moment voor de Argentijn van Barcelona? Tweehonderd of driehonderd miljoen? En zal hij worden verkocht? Messi is een heel team waard en Dybala is zo'n soort speler. Het management van Dybala is al in Parijs geweest om over Dybala te praten, maar hij heeft zelf wat twijfels, omdat er al zoveel goede spelers daar spelen."