Duidelijke boodschap uit Parijs over Ibrahimovic, Blanc en twee andere sterren
Steenrijk PSG doet sterspelers niet van de hand

Duidelijke boodschap uit Parijs over Ibrahimovic, Blanc en twee andere sterren

28-04-2015 13:02

Het is uitgesloten dat Paris Saint-Germain in de zomer afscheid neemt van Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani of Javier Pastore. Dat vertelt eigenaar Nasser Al-Khelaifi in de Franse krant Le Parisien.

De selectie van PSG zal geen grote wijzigingen ondergaan, aldus de steenrijke Qatarees. Ook trainer Laurent Blanc hoeft niet te vrezen voor zijn positie. "Blanc is volgend seizoen gewoon onze trainer. De kritiek op hem is onterecht. Hij kan geschiedenis schrijven en ik ben ervan overtuigd dat we kampioen worden." De Franse oefenmeester kwam afgelopen weken onder vuur te liggen na de kansloze uitschakeling in de Champions League tegen Barcelona.

Sterspelers als Ibrahimovic en Pastore zullen hun contract uitdienen bij de regerend kampioen. Met name de Zweedse supervedette zou azen op een vertrek, maar Al-Khelaifi garandeert dat de spits ook komend seizoen in Parijs voetbalt. "Daar is geen enkele discussie over. Het is zeker dat hij blijft en dat geldt ook voor Pastore."

De interesse van grote Engelse clubs in aanvaller Edinson Cavani lacht de eigenaar weg. Manchester United, Chelsea en Arsenal hoeven niet te denken dat ze de Uruguayaan weg kunnen kopen. "Ik luister niet eens naar hun biedingen."