Geruchten over gevoelige transfer in Friesland: Nee, ik ontken ook niets
"Er is niets concreet"

Geruchten over gevoelige transfer in Friesland: "Nee, ik ontken ook niets"

28-04-2015 15:15
8

De naam van Lucas Bijker valt al enige tijd regelmatig in verband met sc Heerenveen. Van een transfer naar de aartsrivaal van SC Cambuur is echter (nog) geen sprake, vertelt de linksback in de Leeuwarder Courant.

De geruchten over een zomerse transfer naar Heerenveen worden steeds sterker, maar daar kan Bijker niets mee. "Ik hou me er niet mee bezig", zegt de 22-jarige voetballer. "Nee, ik ontken ook niets, maar er valt ook niets te ontkennen. Er is niets concreets. De buitenwereld houdt zich er meer mee bezig dan ik. Ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik pas ergens over ga nadenken als er iets concreets is."

De geboren Braziliaan kan vanwege een aflopend contract transfervrij uit Leeuwarden vertrekken. Daar lijkt Cambuur nu al rekening mee te houden, want afgelopen weekend werd hij gepasseerd voor het duel met FC Dordrecht. "Jammer, want je bent het hele seizoen een vaste waarde geweest en speelt nog ergens voor. Dan is het teleurstellend dat je niet speelt. Maar ik moet het accepteren. En Calvin (Mac Intosch) heeft het in de wedstrijden die hij speelde natuurlijk goed gedaan. Voor het team is het geen probleem als ik ernaast sta."