Koeman kan vreugdedansje doen, slecht nieuws voor Van Gaal: Tekenen zijn goed
"Ik zou zeer verbaasd zijn als er geen speculaties waren"

Koeman kan vreugdedansje doen, slecht nieuws voor Van Gaal: "Tekenen zijn goed"

28-04-2015 17:21

Nathaniel Clyne staat in de belangstelling van verschillende Engelse topclubs, Southampton-directeur Les Reeds geeft echter aan dat zijn huidige werkgever goede papieren heeft om de verdediger langer te binden.

Southampton is al langere tijd in gesprek met Clyne over een nieuw contract. "We zijn constant in gesprek", zegt Reed in gesprek met Talksport. "Contractonderhandelingen gaan nooit in één bijeenkomst, er zijn altijd meerdere ontmoetingen waarin alles wordt besproken."

Clyne, international van Engeland, heeft nu nog een verbintenis tot de zomer van 2016. Ronald Koeman gaf eerder al aan snel duidelijkheid te willen, ook omdat er belangstelling is van onder meer Arsenal en Manchester United. Reed blijft rustig. "Je moet in gedachten houden dat we willen dat Nathaniel de focus blijft houden op de laatste wedstrijden van het seizoen. Dat is waarom spelers zeggen: 'laten we wachten tot het einde van het seizoen'. Dat is normaal."

Reed heeft echter vertrouwen in een langer verblijf van Clyne. "Hij is momenteel erg blij. Hij is erin geslaagd om zichzelf op te werken naar de nationale ploeg van Engeland, hij laat zijn kwaliteiten zien. Ik zou dan ook zeer verbaasd zijn als er geen speculaties zouden zijn over hem. Maar op dit moment zijn alle tekenen goed." Mocht Clyne bijtekenen, moet Louis van Gaal met Manchester United de pijlen richten op een andere verdediger.