'Liverpool schakelt over naar goedkoper alternatief voor Depay'
Rus is in beeld op Anfield

'Liverpool schakelt over naar goedkoper alternatief voor Depay'

01-05-2015 00:00
7

Liverpool heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe buitenspeler, maar het is de vraag op wie de keuze gaat vallen. Memphis Depay leek lange tijd de droomaanwinst.

Daar is donderdag echter een naam bijgekomen. Denis Cheryshev staat volgens de Daily Mail óók op het verlanglijstje van manager Brendan Rodgers. De 24-jarige aanvaller uit Rusland staat onder contract bij Real Madrid en wordt dit seizoen uitgeleend aan Villarreal, waar hij indruk maakte.

Wedden

Meer odds

Cheryshev geldt als een goedkopere optie dan Depay. Waar de ster van PSV (21) ongeveer dertig miljoen euro moet kosten, is het alternatief voor 22 miljoen beschikbaar. Real zou ook bereid zijn Cheryshev opnieuw een jaar uit te lenen.

De Russische international scoorde dit seizoen vier keer in 26 optredens in de Primera División. Hij maakte in 2002 de overstap naar Real Madrid en debuteerde zes jaar geleden voor Castilla. Het is nog steeds wachten op zijn debuut in de hoofdmacht van Real en daar lijkt het ook niet meer van te komen.

De belangstelling voor Cheryshev betekent overigens niet dat Depay uit de gedachten van de Liverpool-leiding is verdwenen. De topscorer van PSV en de Eredivisie is nog altijd de belangrijkste kandidaat op Anfield, maar Manchester United en Paris Saint-Germain liggen ook op de loer.