'Feyenoord krijgt vanuit Portugal stevige concurrentie in strijd om spits'
Club uit Portugal kan meer salaris en tekengeld bieden

'Feyenoord krijgt vanuit Portugal stevige concurrentie in strijd om spits'

01-05-2015 07:04
4

Feyenoord hoopt nog altijd op de komst van John Guidetti. De 21-jarige spits heeft echter meer opties. Ook Sporting Portugal heeft interesse in de Zweedse aanvaller.

Guidetti is op 1 juli transfervrij. Dat is de reden dat hij al vanaf 1 januari met clubs mag praten. Geruime tijd geleden deed Feyenoord de Scandinaviër een aanbieding. Guidetti laat de laatste tijd echter niets van zich horen. Volgens De Telegraaf is daar een logische verklaring voor: interesse vanuit Portugal.

Guidetti, door Manchester City dit seizoen verhuurd aan het Schotse Celtic, was niet tevreden over het aanbod van Feyenoord. Financieel heeft de transfervrije aanvaller hogere eisen. Bij Sporting Portugal kan hij aanzienlijk meer salaris en tekengeld krijgen. De Portugese club is momenteel aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om de voormalig Feyenoorder te contracteren.

De kans op een terugkeer van Guidetti lijkt zo erg klein. De Rotterdammers houden alle opties open, maar willen op een bepaalde termijn wel antwoord van de jongeling. Voor volgend seizoen werden door Feyenoord eerder al wel de aanvallers Dirk Kuyt en Colin Kazim-Richards aangetrokken.