ADO trots op contractverlenging: 'Bij elkaar opgeteld een goed plaatje'
Bakker maakte op achttienjarige leeftijd zijn debuut

ADO trots op contractverlenging: 'Bij elkaar opgeteld een goed plaatje'

02-05-2015 11:08

ADO Den Haag en Danny Bakker hebben elkaar vrijdagmiddag de hand geschud. De jonge middenvelder zette zijn krabbeltje onder een nieuw driejarig contract. Naar eigen zeggen is hij nog lang niet klaar in Den Haag.

"Ik zie dit als een mooie beloning voor al het harde werken", zegt hij voor de camera van ADO TV. "Er waren wel clubs met interesse, maar ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik ben dan ook erg blij met mijn contractverlenging van drie jaar."

"Ik ben hier doorgebroken en heb inmiddels mijn plekje wel afgedwongen", gaat de twintigjarige Bakker verder. "Afgelopen jaar was niet echt mijn jaar, omdat ik veel geblesseerd ben geweest. Maar ik kreeg altijd het vertrouwen van de technische staf en de spelersgroep. De plannen om de weg omhoog in te slaan zijn er, nu hopen dat dat werkelijkheid wordt."

"We zijn trots dat we een speler als Bakker langer aan ons kunnen binden", zegt technisch manager Rob Meppelink. "Het is een echte Haagse jongen en dat is zo belangrijk binnen onze selectie. Hij komt ook nog eens uit onze eigen jeugdopleiding. Bij elkaar opgeteld is dat natuurlijk een goed plaatje. We zijn dolgelukkig."