Real Madrid ontvangt transferadvies: 'Als Gareth Bale al honderd miljoen waard is'
"Van alle ploegen is Real Madrid het sterkst van allemaal"

Real Madrid ontvangt transferadvies: 'Als Gareth Bale al honderd miljoen waard is'

02-05-2015 13:37
1

Fabio Capello zet zijn geld op Real Madrid als hij een club moet kiezen die favoriet is voor de eindzege in de Champions League. Volgens de bondscoach van Rusland beschikken de Madrilenen over de beste selectie van de vier overgebleven clubs.

Daarnaast is Capello het niet eens met de kritiek dat Real met Juventus de makkelijkste loting heeft gekregen in de halve finale van het kampioenenbal. "Absoluut niet", vertelt de Italiaanse coach aan Tuttosport. "In verband mijn verleden heb ik een band met Madrid. Maar met Juventus praten we over een geweldig team dat gelijk staat aan FC Barcelona en Bayern München."

"Van alle ploegen is Real Madrid het sterkst van allemaal. Ze zijn voorin sterk, maar ook defensief staat het goed", gaat de keuzeheer verder. "Maar er kan van alles gebeuren in de halve finale. Juventus beschikt over geweldige spelers. Carlos Tevez is een fantastische aanvaller. Hij behoort tot de kleine categorie met voetballers die het verschil kunnen maken."

"Juventus kan iedereen verslaan, ook Real Madrid. Het heenduel in Italië zal van cruciaal belang zijn. Het belangrijkste is om thuis geen tegendoelpunt te krijgen. Zonder tegengoals kun je redelijk zelfverzekerd naar Madrid. Want de tegenstander zal zich dan zorgen maken." Overigens adviseert Capello de Spanjaarden om Paul Pogba te halen. "Als Gareth Bale al honderd miljoen waard is, dan is het aan Madrid om te bepalen wat ze voor Pogba betalen."