'Dan begin je te twijfelen of je wel goed genoeg bent om bij Real Madrid te zijn'
"Op dat moment was de inbreng van mijn familie cruciaal"

'Dan begin je te twijfelen of je wel goed genoeg bent om bij Real Madrid te zijn'

02-05-2015 14:39
1

Javier Hernandez ziet veel overeenkomst tussen Carlo Ancelotti en Sir Alex Ferguson. De aanvaller wordt door Manchester United verhuurd aan Real Madrid, waar hij te maken heeft met Ancelotti. De trainer weet indruk te maken op de Mexicaan.

In het verleden werkte Hernandez op Old Trafford samen met Ferguson. "Ancelotti lijkt op Ferguson, hij geeft de spelers wat meer vrijheid", vertelt de aanvaller in gesprek met SER. "Ancelotti werkt nauw samen met de spelers en heeft een kalme benadering." Hernandez begint ondertussen van waarde te worden bij de Madrilenen. Die denken er dan ook over om de optie tot koop in zijn huurcontract te lichten.

"Drie maanden geleden zat ik in een lastige periode. Dan ben je toch te twijfelen of je wel goed genoeg bent om bij Real Madrid te zijn. Op dat moment was de inbreng van mijn familie cruciaal om me gemotiveerd te houden. Ik weet niet waar mijn toekomst ligt. Dat moeten de clubs met mijn zaakwaarnemer bespreken. Ik geniet zoveel mogelijk van dit moment. Ik speel bij de beste club in de wereld."