Transfer bijzondere kracht PSV niet uitgesloten: Als er een mooie club komt...
"Ik snap wel waarom Marcel dit zegt"

Transfer bijzondere kracht PSV niet uitgesloten: "Als er een mooie club komt..."

02-05-2015 21:47
2

Luuk de Jong is één van de meest waardevolle spelers uit de Eredivisie. De spits van PSV scoort niet alleen aan de lopende band, hij bereidt ook veel goals voor en is een aanspeelpunt. PSV is niet bereid hem te verkopen, maar het kamp-De Jong laat alle opties open.

Marcel Brands, technisch directeur van PSV, zei tegenover FOX Sports dat PSV de spits niet laat gaan. Zelfs niet voor dertig miljoen. "Ik snap wel waarom Marcel dit zegt. Dat hoort bij het spel", is Laros van mening in gesprek met hetzelfde medium.

"Het is mooi om te horen dat Luuk zo gewaardeerd wordt. Hij voelt zich ook prima bij PSV en er speelt helemaal niets om hem. Maar als er een andere mooie club komt, willen we daar naar luisteren. Dat weet PSV ook", vervolgt de zaakwaarnemer van De Jong.

De Jong liet al weten niet bezig te zijn met een transfer. Dat bleek uit een eerdere reactie: "Zolang geen club zich officieel meldt, hoef ik nergens over na te denken en ben ik bezig met PSV. Ik heb er ook vertrouwen in dat Marcel en Toon Gerbrands weer een mooie ploeg neerzetten voor volgend seizoen, mochten er jongens vertrekken. Op dit moment telt alleen PSV voor mij."