Weergaloze Ronaldo legt met sensationele 'recordhattrick' basis voor zege in kraker
Ronaldo grote uitblinker bij Real

02-05-2015 22:00

Cristiano Ronaldo heeft met een fabelachtige hattrick, zijn 25e in de Primera Division, de basis gelegd voor een 2-3 overwinning van Real Madrid op Sevilla. De kraker was amusant en werd voorzien van kleur door het record van Ronaldo.

De ploeg uit de hoofdstad won dankzij drie doelpunten van Cristiano Ronaldo met 3-2 van Sevilla. Ronaldo brak na 36 minuten de ban en een minuut later had hij zijn tweede doelpunt al gemaakt. Dat kwam mede doordat Sevilla op dat moment zo'n negen minuten met tien man speelde, door een wel erg lang durende blessurebehandeling van Grzegorz Krychowiak.

Carlos Bacca benutte een strafschop voor 1-2 op slag van rust. Ronaldo tekende met nog twintig minuten te gaan voor 1-3. Vicente Iborra deed nog wat terug. Door de drie treffers kwam Ronaldo op 42 competitiedoelpunten in dit seizoen. Dat zijn er twee meer dan Messi, die zaterdag dus twee doelpunten aan zijn totaal toevoegde.

Ronaldo laat zijn voeten spreken tegen Sevilla: zijn 25e hattrick! Meer dan welke speler dan ook maakte in La Liga...