Voormalig Ajax-goalie denkt niet aan stoppen: Ik ga echt voor het betaalde voetbal
"Je weet nooit in de voetballerij wat er komt"

Voormalig Ajax-goalie denkt niet aan stoppen: "Ik ga echt voor het betaalde voetbal"

03-05-2015 07:30
6

Jeroen Verhoeven weet niet waar hij volgend seizoen onder contract staat, maar aan stoppen denkt de doelman nog niet. Komende zomer loopt het contract van de keeper af, dan verlaat hij FC Utrecht. Waar hij dan naar toe gaat is voorlopig onbekend, Verhoeven moet hopen dat een club hem wil hebben.

"Er speelt op dit moment nog niks", zegt Verhoeven in gesprek met RTV Noord-Holland. "We hebben nog twee wedstrijden te gaan en daar richt ik me op. Ik heb er mijn hele carrière al ingezeten van: ik zie het wel. Je weet nooit in de voetballerij wat er komt. Elke optie die er komt, ga ik overwegen."

Een terugkeer naar de amateurs ziet Verhoeven voorlopig nog niet zitten. "Ik ga echt voor het betaalde voetbal. Dat is mijn eerste streven. Ik heb in drie jaar geen wedstrijd gemist. Op het moment dat de club mij nodig had, stond ik er. Ik kijk er met heel veel plezier op terug. Maar nog geen haar op mijn hoofd denkt aan stoppen."

De 35-jarige Verhoeven, eerder actief voor RKC Waalwijk, FC Volendam en Ajax, stond dit seizoen vijf wedstrijden onder de lat in de Eredivisie. Bij de Domstedelingen was de goalie, net als in Amsterdam bij Ajax, reservekeeper.