Juventus viert Scudetto met slechts één slokje champagne: 'Real Madrid belangrijk'
"Op dinsdag hebben we een heel belangrijke wedstrijd, daar moeten we ons op concentreren"

Juventus viert Scudetto met slechts één slokje champagne: 'Real Madrid belangrijk'

03-05-2015 09:34

Juventus kroonde zich zaterdag tot kampioen van Italië, voor de vierde keer op rij. Groot feest was er niet na de 1-0 zege op Sampdoria. Ondanks de blijdschap was er direct weer focus en concentratie bij de spelers, dinsdag wacht Real Madrid in de halve finale van de Champions League.

"Op dinsdag hebben we een heel belangrijke wedstrijd, daar moeten we ons op concentreren", zei Vidal kort na het winnen van de landstitel tegenover Sky Sport Italia. "Op dit moment is vertrouwen de sleutel."

"Ik ben erg blij met de Scudetto, maar er komt een cruciale wedstrijd aan", vervolgde de middenvelder zijn verhaal na afloop van de overwinning op Sampdoria. "We staan in de halve finale tegen Real Madrid en we willen heel graag door in de Champions League. Dit is allemaal een droom. En na de Champions League kunnen we het een jaar lang vieren."

Giorgio Chiellini viert ook geen groot feest na de vierde landstitel op rij. "Om verschillende redenen kunnen we dit niet vieren zoals we dat bij eerdere gelegenheden hebben gedaan. Het belang van de wedstrijd van dinsdag valt niet te ontkennen." Er werd een slok champagne genomen, maar daar bleef het bij. Dinsdag speelt De Oude Dame de eerste van twee duels met Real Madrid, met een ticket voor de finale van de Champions League als prijs.