Ronaldo is speler die leeft voor doelpunten en zichzelf straft als hij niet scoort
"De titel is niet in onze handen"

"Ronaldo is speler die leeft voor doelpunten en zichzelf straft als hij niet scoort"

03-05-2015 10:21
3

Real Madrid boekte zaterdagavond een belangrijke zege in de strijd om het kampioenschap in Spanje. De moeilijke uitwedstrijd bij Sevilla werd met 2-3 gewonnen. Sergio Ramos was na afloop blij, al weet hij heel goed dat het winnen van de titel niet in eigen handen is.

"We wisten dat het een wedstrijd op leven en dood zou zijn", zei Ramos na afloop van de 2-3 zege tegenover de aanwezige Spaanse pers. "Ik weet dat helemaal, omdat ik hier gespeeld heb. Maar we hebben drie punten gepakt en dwingen Barça zo om te blijven winnen."

Wedden

Meer odds

Na twee doelpunten van Cristiano Ronaldo leek de zege al voor rust binnen. Net voor het rustsignaal kwam Sevilla echter terug. Ramos veroorzaakte een strafschop, die werd benut. "Die dingen gebeuren in het voetbal. Het was niet de eerste penalty die ik tegen kreeg, het zal ook niet de laatste zijn. Ik wilde bal heel graag terug zien te krijgen, maar ik had geduldig moeten blijven."

Door de zege blijft Real Madrid in ieder geval jagen op koploper Barcelona, dat twee punten voorsprong heeft. "Tot de kampioen gekroond is, zijn wij verplicht elke wedstrijd te winnen. Het zal moeilijk worden om kampioen te worden, omdat Barcelona een team heeft dat zeer goed speelt. De titel is niet in onze handen."

Zaterdag was Cristiano Ronaldo weer van groot belang voor De Koninklijke. Met zijn hattrick hielp hij Real Madrid aan de winst. Sergio Ramos is lovend over de Portugees. "Hij is een zeer optimistische speler die leeft voor doelpunten en zichzelf straft als hij niet scoort. Hij is onbetwist, hopelijk kan hij nu een serie van doelpunten neerzetten."